Virtuaaliset Nuorten Harrastemessut

Nuorisotiimi osallistui tänä vuonna virtuaalisesti Lions Club Vantaa/Hämeenkylä ry:n järjestämille harrastemessuille 18.4. Näytteilleasettajien videot julkaistiin Nuorten Harrastemessut -kanavalla. Videot ovat nähtävissä seuraaviin harrastemessuihin asti. 
Edellisvuosina Nuorisotiimi on osallistunut näytteilleasettajaksi erilaisille messuille yhdessä markkinointitiimin kanssa. Aikaisemmin harrastemessuille on toki osallistuttu paikan päällä omalla pisteellä, joten tämä oli kaikille varmasti uudenlainen tapa osallistua. 
Pandemia-aikanakin on tärkeää järjestää tapahtumia ja mahdollisuuksia nuorille tutustua uusiin harrastuksiin! 
Iso kiitos Nuorisotiimin Mikaelille, OH3UAF, videon toteutuksesta!
Jos uusi harrastus kiinnostaa..Kirjoittaja: Vilma OH2VT

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media