Toiminta Uncategorized

Kevään kerhoaktivointi-kampanja /Vårens kampanj för aktivering av klubbarna

Huhti-toukokuun ajan radioamatöörikerhot ympäri Suomea esittäytyvät Liiton sosiaalisessa mediassa. Vielä ehdit mukaan ilmoittamalla kerhosi!

Huhti-toukokuun ajan Liiton sosiaalisen median kanavissa (Instagram, Facebook, YouTube) ja nettisivuilla tullaan esittelemään kerhojen toimintaa. Postaukset tulevat kuvaamaan jokaisen kerhon toimintaa heidän valitsemallaan tavallaan. Postaukset voivat siis sisältää kuvia, videon ja/tai tekstiä. On myös mahdollista kirjoittaa lyhyitä juttuja kerhon toiminnasta liiton nettisivuille ja Radioamatööri-lehteen.

Jos osallistuminen kiinnostaa, ota yhteyttä Liiton toimistolle osoitteeseen vilma ät sral.fi. Apua on saatavilla postausten suunnitteluun ja toteuttamiseen.


Under april-maj presenterar sig radioamatörklubbarna runt om i Finland i förbundets sociala medier. Ni hinner ännu med genom att anmäla er klubb!

Klubbarnas verksamhet presenteras under april-maj på olika kanaler (Instagram, Facebook, YouTube) och på webbsidorna. Postningarna beskriver var och en klubb på det sätt man önskar. Postningarna kan innehålla bilder, videon och/eller text. Det är också möjligt att skriva korta texter om klubbens verksamhet till förbundets webbsidor och Radioamatööri-tidningen.

Om klubben vill vara med, kontakta förbundets kansli på adressen vilma ät sral.fi. Hjälp kan fås för planeringen och förverkligandet av postningarna.