Esittelyssä Tampereen Radiokerho OH3NE


Tampereen Radiokerho OH3NE on yksi Suomen vanhimmista kerhoista. Se on perustettu 26.1.1924 nimellä Tampereen Radiokerho NVL. Kerho viettääkin kolmen vuoden päästä 100-vuotisjuhliaan.
OH3NE on noin 200 jäsenellään aktiivinen ja elinvoimainen yleiskerho. Kerhon aktiviteetteihin kuuluvat kerhoiltojen ja kilpailuihin osallistumisen lisäksi erikoistuminen teknisiin kokeiluihin sekä toistintekniikkaan. Toimintaa löytyy lähes kaikilta harrasteen osa-alueilta eri ikäisille ja eri asioista kiinnostuneille. Peditiot ja kerhon oma kesäleiri kuuluvat niin ikään ohjelmistoon. OH3NE järjestää vuosittain perusluokan radioamatöörikurssin sekä perehdyttäviä seminaareja pidempäänkin harrastaneille.
Kerhotila sijaitsee Tampereen parhaalla paikalla Pyynikin näkötornin länsisiivessä (KP11UL). Viralliset kerhoillat ovat joka maanantai ja torstai kello 17, mutta usein kerholla on toimintaa muinakin iltoina.
Toukokuussa kerholla järjestetään kaksiosaisen verkkoseminaari DMR-tekniikasta. Seminaarin pitää Tuomas OH3ERV. Seminaarissa käydään läpi DMR-tekniikan perusteet, tutustutaan radioiden ohjelmointiin Anytonen ja Motorolan CPS-sovelluksilla, ja OpenSpot 3 sekä Pi-Star hotspotien konfigurointiin. Seminaarin ensimmäinen osa 3.5. klo 17:30-20:30 ja toinen osa 10.5. klo 17:30-20:30.
 
Lisätietoja osoitteessa https://oh3ne.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media