Kevätkokous 2021

wave

Suomen Radioamatööriliitto ry kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Kokous pidetään lauantaina 24.7.2021 klo 11.

Kevätkokous järjestetään ensisijaisesti etätyökaluin nettikokouksena, mutta kokoukseen on mahdollista osallistua myös paikan päällä. Kokouspaikan tiedot ovat alla.

Kokoukseen on voinut ilmoittautua 10.7.- 21.7.2021 välisenä aikana.

Kevätkokouksen materiaaleista on nyt julkaistu tilinpäätösasiakirjat, toiminnantarkastuskertomus ja toimintakertomus vuodelta 2020. Materiaalit löytää tämän tiedotteen lopusta.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräisen asioiden lisäksi:

  • Historiikkirahaston tarkoituksen päätyttyä rahaston purkaminen projektirahastoon.
  • Liiton omistuksessa olevien Suomen Radioamatööritarvike Oy:n osakkeiden myyminen tai po.yhtiön lopettamisen valtuutus hallitukselle.

Kevätkokoukseen on mahdollista osallistua myös paikan päällä. Kokouspaikka on Helsingin Herttoniemessä, osoitteessa Suolakivenkatu 1, auditorio, 00810 Helsinki.

Koronatilanteen johdosta noudatamme Aluehallintoviraston asettamia kokoontumisrajoituksia.

Auditoriossa on tilaa 50 henkilölle. Ilmoittautuminen kokouspaikalla alkaa tuntia ennen kokousta eli klo 10.00. Kerhojen edustajien ja valtuutettujen tulee esittää ilmoittautumisen yhteydessä allekirjoitettu valtakirja. Kokouksessa on äänioikeus niillä Liiton jäsenillä, jotka ovat maksaneet vuoden 2021 jäsenmaksunsa kokonaisuudessaan.

Kevätkokouksen järjestämisessä on huomioitu Eduskunnan 8.5.2021 säätämä laki väliaikaisesta poikkeamisesta yhdistyslaista (375/2021).

Tervetuloa!
Suomen Radioamatööriliitto ry:n hallitus ja henkilökunta.

Kokousmateriaalit

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media