Polar -leiri tulee taas!

Valitettavasti tapahtuma on jouduttu siirtämään ensi vuodelle koronatilanteen muutoksen johdosta. Tarkoituksena on järjestää korvaavaa ohjelmaa syksyn aikana.

Suomen radioamatööriliiton Nuorisotiimi järjestää tänä vuonna nuorten POLAR -leirin 24. – 26.9.2021 Kekäleniemessä Kouvolassa.

Tällä kertaa Polarin teemana on digimodet! Leirillä tulee tutuksi erilaiset digimodet, jonka jälkeen niitä pääsee laajasti testailemaan radiotaajuuksilla. Lisäksi leiriasemalta workitaan CQ WW RTTY -kilpailua.

Kekäleniemi on noin puolen tunnin päässä Kouvolan keskustasta. Ainakin Kouvolan rautatieasemalta järjestetään kuljetus leiripaikalle ja takaisin. Muita kuljetuksia tarkennetaan lähempänä.

Leirin osallistumismaksu Liiton jäsenille on 20 €, sisältäen majoituksen, ruokailun sekä ohjelman. Maksu suoritetaan käteisellä järjestäjille paikan päällä. Leiri on ensisijaisesti suunnattu 15-28 vuotiaille SRAL:n nuorisojäsenille, mutta muutkin ovat tervetulleita, jos tilaa on. Ei-jäsenille leirimaksu on 35 €. Matkakuluissa voidaan avustaa tarvittaessa.

Järjestäjät seuraavat tarkasti viranomaisten ohjeistuksia tapahtumanjärjestämisessä. Leirillä noudatetaan yleisiä suosituksia liittyen hyvään käsihygieniaan ja kokoontumisrajoituksiin, ja leiri perutaan tilanteen niin vaatiessa. Koska leirimaksu maksetaan paikan päällä, ei leirin peruuntuessa osallistujille tule kuluja. 

Kaikki tarpeelliset lisätiedot leiristä saat ilmoittautumisen jälkeen noin pari viikkoa ennen leiriä.

Sitova ilmoittautuminen: 9.8.2021 alkaen.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media