Kevätkokouksessa esillä sääntömääräiset asiat

Suomen Radioamatööriliiton sääntömääräinen Kevätkokous järjestettiin 24. heinäkuuta 2021. Kokous ajoittui keskikesälle heinäkuuhun, koska sen ajankohtaa oli ensin jouduttu siirtämään kahdesti koronatilanteen ja koronan vuoksi perutun Kesäleirin vuoksi.

Valtioneuvoston säätämän poikkeamislain mukaan yhdistyksen sääntömääräinen kokous on järjestettävä syyskuun 2021 loppuun mennessä.

Kevätkokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat: hyväksyttiin vuoden 2020 toimintakertomus korjauksin, vahvistettiin vuoden 2020 tilinpäätös ja myönnettiin vastuuvapaus hallituksen jäsenille vuodelta 2020.

Hallitus esitti Kevätkokoukselle, että erillinen historiikkirahasto puretaan, koska sen alkuperäinen käyttötarkoitus on toteutettu, kun SRAL:n 100-vuotishistoria julkaistiin kirjana. Kevätkokous hyväksyi esityksen.

Hallitus sai Kevätkokoukselta valtuutuksen myydä omistamansa Suomen Radioamatööritarvike Oy:n osakkeet parhaan harkintansa mukaan.

Kevätkokous järjestettiin ns. hybridikokouksena: liiton jäsenillä oli mahdollisuus osallistua kokoukseen netin välityksellä tai paikan päällä Helsingin Herttoniemessä. Osallistujia oli noin puolensataa.

Kokouksen puheenjohtajana toimi ansiokkaasti jälleen kerran Aarno Järvinen OH2HAI ja teknisistä järjestelyistä vastasi Kasvuraketti Oy.

Monien kokouksien kokenut puheenjohtaja Aarno Järvinen OH2HAI saapumassa Kevätkokoukseen Helsingin Herttoniemessä. Vastaanottamassa Liiton puheenjohtaja Jorma Saloranta OH2KI.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media