Näyttely Tekniikan Museossa auki vielä elokuun ajan

Kipinästä se alkoi – 100 vuotta suomalaista radioamatöörirakentelua -näyttely esittelee radioamatöörien itse rakentamia laitteita, jotka edustavat tekniikaltaan sadan vuoden ajanjaksoa. Näyttely on avoinna Helsingissä, Tekniikan museossa 29.8. saakka.

Tule tutustumaan laitteisiin, joiden taajuuskirjo ulottuu HF:stä aina mikroaalloille. Esillä on muun muassa transceivereita, lähettimiä, mittalaitteita ja pienikokoisia antenneja. Suomen Radioamatööriliiton ja Tekniikan museon yhteistyönä toteuttama näyttely on osa liiton 100-vuotisjuhlavuoden ohjelmaa. Tarkista aukioloajat museon verkkosivuilta osoitteesta https://tekniikanmuseo.fi/. Tervetuloa!

Lue miten näyttely syntyi Tekniikan museon blogista osoitteessa tekniikanmuseo.fi


Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media