Nosta lippu salkoon 15.9.

Kutsumme kaikkia radioamatöörejä nostamaan lipun salkoon keskiviikkona 15. syyskuuta. Tule mukaan juhlistamaan tällä arvokkaalla tavalla liittomme satavuotista taivalta. Jos et voi liputtaa itse, ehkä sinulla on naapuri tai tuttava, joka voisi auttaa. Liputtaa voi myös oppilaitoksessa, kerholla tai työpaikalla, missä vaan saa liputuksen helposti järjestettyä.

15.9. on valittu liputuspäiväksi, koska 15.9.1921 pidetyssä kokouksessa hyväksyttiin Nuoren Voiman Liiton Radioyhdistyksen säännöt ja Leo Lindell valittiin ensimmäiseksi puheenjohtajaksi. Yhdistyksen perustava kokous oli ollut saman vuoden huhtikuussa. Myöhemmin yhdistys muutti nimensä muotoon Suomen Radioamatööriliitto NVL. Vuonna 1926 syntyi itsenäinen Suomen Radioamatööriliitto, joka samalla erosi Nuoren Voiman Liiton alaisuudesta.

Toivoisimme myös tietoa siitä millä paikkakunnilla aiotaan osallistua liputukseen. Voit halutessasi ilmoittaa, mistä osallistut lähettämällä tiedon sähköpostitse osoitteeseen: vilma@nullsral.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media