Lataa uudistetun Radioamatööri-lehden ilmaisnumero!

Juhlistamme uudistetun Radioamatööri-lehden ensimmäistä numeroa 01/2022 tarjoamalla sen digiversion ilmaisnumerona.


Radioamatööri-lehti
 on Suomen Radioamatööriliitto ry:n jäsenlehti, joka postitetaan jokaiselle Liiton jäsenelle (pois lukien perhejäsenet). Lehteä voi myös tilata erikseen. Vuonna 2022 lehteä ilmestyy 8 numeroa.

Radioamatööri-lehti tarjoaa lukemista niin vasta-alkajalle kuin ”vanhalle konkarille”. Harrastuksen eri osa-alueiden erikoispalstat keskittyvät syvemmin omiin aiheisiinsa, näitä ovat esimerkiksi: Radiourheilu, VHF-palsta ja Kysy elmeriltä. Tekniikka-aiheisia artikkeleita julkaistaan niin rakennusohjeiden kuin yleisteknillisten artikkeleidenkin muodossa. Lisäksi lehti julkaisee matkakertomuksia, tavarapörssiä (osto- ja myynti-ilmoituksia) sekä muuta radioamatööritoimintaa koskevaa ja kiinnostavaa aineistoa. Lehti on saatavissa näkövammaisille Näkövammaisten liiton kautta.

Tilaa Radioamatööri-lehti tai liity jäseneksi!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media