QSL-palvelun ohjeita on päivitetty

QSL-kortteja

QSL-toimisto tiedottaa

Liiton jäsenyyteen kuuluvan QSL-palvelun ohjeita on tarkennettu. Jokaisen liiton jäsenen tulee ilmoittaa hallussaan olevat kutsut liiton toimistoon (toimisto@nullsral.fi) heti kun kutsu otetaan käyttöön. Muutoin QSL-palvelussa ei tiedetä, kenelle mikäkin kutsu kuuluu, jolloin toimistoon tulevia kortteja ei voi lähettää oikeille vastaanottajille.

Tällä hetkellä erityinen ongelma ovat OG-kutsut, joita on usein otettu rinnakkaiskutsuiksi. QSL-toimistossa odottaa iso kasa OG-kortteja, joita ei voida lähettää vastaanottajille, kun ei tiedetä kutsun haltijaa eikä hänen yhteystietojaan. Ilmoita siis kutsusi liiton toimistoon, jos olet epävarma siitä, onko QSL-palvelussa yhteystietosi. Ohjeet on päivitetty liiton QSL-palvelua koskeville sivuille.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media