YOTA 2022 osa 5

Perjantai

Viimeinen kunnon leiripäivä saatiin viettää Dubovacin linnalla Castles On The Air -aktivoinnin merkeissä. Linna oli sopivan lähellä itse leiripaikkaa, ja matka sinne ja takaisin taittui jalan. Matkaoppaaksemme saimme paikallisen Karlovacilaisen, joka kertoi meille matkan varrella Karlovacin historiasta. Linna ja kaupunki arkkitehtuureineen oli hyvin kaunis. Paikan päällä pääsimme COTA-aktivoinnin lisäksi tutustumaan linnaan sisälle. Näkymät tornista olivat huikeat.

Päästyämme takaisin leiripaikalle, oli aika perinteisille ryhmäkuville. Illan myötä kaikille jaettiin myös hienot todistukset leirille osallistumisesta ja uusien asioisen oppimisesta, sekä saimme vierailevan tähden, ”Nikola Teslan”, kertomaan omasta elämästään. Kun päivän ohjelma oli saatu päätökseen, oli aika karaokelle ja ajanvietolle uusien ja vanhojen ystäviemme kanssa. 

Lauantai

Aamulla olikin aika suunnata takaisin lentokentälle. Matkaan kului koko päivä, mutta kaikki sujui onneksi suunnitelmien mukaan, ilman suurempia ruuhkia. YOTA 2022 tarjosi meille kaikille unohtumattomia kokemuksia, paljon uusia taitoja, uusia ystävyyksiä, uusia kulttuureita, ja paljon muuta. Suuri kiitos kaikille osallisille, itse tiimille, ja kaikille matkaamme seuranneille!

73,

de Henni OH1ESI

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media