Kutsu Liiton sääntömääräiseen syyskokoukseen 2022


Suomen Radioamatööriliitto ry. kutsuu jäsenensä sääntömääräiseen syyskokoukseen lauantaina 19.11.2022 klo 12 alkaen. Kokouspaikka sijaitsee Helsingissä, VALO Hotel & Work:n tiloissa, osoitteessa Mannerheimintie 109, 00280 Helsinki. Paikalle pääsee helposti julkisilla. Ilmoittautuminen kokouspaikalla alkaa tuntia ennen kokousta eli klo 11.00.

Syyskokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Etäyhteydellä osallistujia pyydetään ilmoittautumaan kokoukseen 13.11.2022 mennessä. Ilmoittautumiset Liiton nettisivujen kautta osoitteessa www.sral.fi/syyskokous2022

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat sekä hallituksen esitys sääntömuutoksesta. Säääntömuutosesityksen pääasiallinen sisältö liittyy yhteen vuosikokoukseen siirtymiseen, kirjanpidon valmistumisen aikatauluihin sekä liiton toimihenkilöiden varamiesten ja nuorisojäsenen valintaan.

Kokousmateriaaleihin voi tutustua ennen kokousta liiton verkkosivuilla osoitteessa www.sral.fi/syyskokous2022.

Kerhojen edustajien ja valtuutettujen tulee ilmoittautumisen yhteydessä esittää allekirjoitettu valtakirja. Kokouksessa on äänioikeus niillä Liiton jäsenillä, jotka ovat maksaneet viimeisimmän erääntyneen jäsenmaksunsa kokonaisuudessaan.

Huom. Kokouspaikalla voi myös äänestää hallituksen puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten vaalissa. Äänestys alkaa 2,5 h ennen kokouksen alkamista ja päättyy 0,5 h ennen kokouksen alkamista.

Tervetuloa! 

Suomen Radioamatööriliitto ry:n hallitus ja henkilökunta

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media