FT8 osakilpailun 3/2023 tulokset + K.S.Sainion juhlakilpailu

FT8 SM-sarjan kolmannen osakilpailun tulokset ovat valmistuneet. Luokkavoitot menivät asemille OH1KH, OH1W, OH2KZE, OH6NMY ja OH5FI. Osakilpailun tulokset ja SM-sarjan tilanteen voit käydä tarkistamassa liiton kilpailusivuilta.

Huomautukset ja korjauspyynnöt tulosten osalta tulee lähettää ensi viikon loppuun mennessä eli viimeistään sunnuntaina 28.5. osoitteeseen timo.oh5llr@nullgmail.com. Lisäksi ne asemat, joilla on ollut lokissaan duplikaatteja ja/tai NIL-kusoja (Not In Log), saavat halutessaan lisätietoja samasta osoitteesta.

Tulevana sunnuntaina 21.5. järjestetään K.S.Sainion juhlakilpailu, joka on samalla perinteisen OH SM-sarjan kolmas osakilpailu. Kilpailukutsun ja säännöt voit käydä lukemassa liiton kilpailusivuilta.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media