OH SM-sarjan kilpailut uuteen aikakauteen lokitarkastuksissa + K.S.Sainion tulokset

Liiton kilpailutoimikunta on kevään aikana ottanut käyttöön OH SM-kilpailuille uuden lokitarkastusohjelman. Tulevaisuudessa OH-kilpailujen lokit lähetetään liiton lokisivustolle, joka laskee tulokset heti lokien palautusajan umpeuduttua. Lokisivustolta voi tarkastella kaikkia kilpailuihin lähetettyjä lokeja ja niissä olevia yhteyksiä sekä tehtyjä virheitä.

Lokisivusto on toistaiseksi vain perinteisten OH-kilpailujen käytössä. FT-osakilpailujen lokit palautetaan vanhaan malliin sähköpostilla FT-kilpailukutsussa 2023 annettujen ohjeiden mukaan.

Lokisivusto on Tomin HA8RT kehittämä ja ylläpitämä ja sitä käyttävät useat eurooppalaiset kontestien järjestäjät. Lisäksi esimerkiksi Norjan radioamatööriliitto NRRL on siirtänyt kansallisten kotentestiensa lokitarkastuksen samalle alustalle. SRALin lokisivuston käyttöönoton kustannukset on maksanut yksityinen sponsori.

Toukokuussa kisattu K.S.Sainion muistokilpailu oli ensimmäinen uutta lokisivustoa hyödyntävä kontesti ja sen tuoreita tuloksia pääset tarkastelemaan liiton kilpailusivuilta. Samalta sivulta löydät myös OH SM-sarjan kokonaistilanteen kahden osakilpailun jälkeen.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media