FT8 osakilpailun 5/2023 tulokset + SM-sarjan tilanne

FT8 SM-sarjan viides osakilpailu järjestettiin 13.9. ja tulokset ovat valmistuneet. Kilpailijat lähettivät tällä kertaa 29 lokia. Osakilpailun tulokset ja SM-sarjan tilanne löytyvät liiton kilpailusivuilta.

Viiden osakilpailun jälkeen Suomen mestaruuden 2023 ovat varmistaneet Tapani OH5BM QRP-luokassa ja Erkki OH6NMY 80 metrin single bandilla. Muiden sarjojen mestaruudet varmistuvat vasta kuudennen ja viimeisen osakilpailun jälkeen 8. marraskuuta. Erityisen tasainen tilanne on yleisluokassa ja 40 metrin single bandilla. Mestaruuteen huomioidaan vuoden viisi parasta osakilpailua.

Huomautukset ja korjauspyynnöt tulee lähettää viimeistään sunnuntaina 8. lokakuuta osoitteeseen timo.oh5llr@nullgmail.com.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media