Ehdokasesittelyt 2023: Joel Lehtonen OH64K (hallitusvaali)

Olen Joel Lehtonen, OH64K, 40-vuotias jyväskyläläinen radioamatööri vuodesta 2016. Radioamatööriharrastus on yksi sydämeni asioista, ja se on tuonut elämääni monia unohtumattomia hetkiä.

Tärkein asia, jota haluan edistää, on hyvä ryhmähenki ja avoin tekemisen ilmapiiri. Järjestöpuolella radioamatööritoiminnan ohella olen aktiivinen Hacklab-yhteisössä. Sieltä olen oppinut, kuinka parhaimmillaan hallitus on poissa tekemisen tieltä; se mahdollistaa ja luo puitteita harrastamiselle, mutta itse toiminta on jäsenlähtöistä.

Olen lisäksi kiinnittänyt huomiota siihen, että koulutustoiminta on paljolti keskittynyt pelkästään tutkintojen suorittamiseen, harrastuksen kehittämisen kustannuksella. Esimerkiksi mastotyöturvallisuus, sähkötyskurssit sekä ohjelmistoradio- ja elektroniikkatyöpajat voisivat aktivoida jo tutkinnon suorittaneita sekä lisätä harrastuksen monimuotoisuutta – ja turvallisuutta.

Tavoitteenani on tuoda hallitukseen tuoreita näkökulmia ja intoa. Yhdessä voimme tehdä radioamatööriharrastuksesta paremman ja innostavamman. Näistä syistä haluaisin lähteä mukaan Suomen Radioamatööriliiton hallitukseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media