Ehdokasesittelyt 2023: Jyrki Mikkonen OH4LYX (hallitusvaali)

Jyrki Mikkonen 46-vuotias perheenisä Kokkolasta. Olen ollut radioamatööri vuodesta 1992 lähtien. Sain asemaluvan 14-vuotiaana ja alkumetreistä lähtien minulle on ollut tärkeintä hf-kilpailu- ja dx-työskentely, sähkötys, ja antennien rakentelu. Silloin, kun en ole cw-avaimen äärellä, minut löytää joko kuntosalilta tai koiraharrasteen parista.

Radioamatööriharrasteen rikkautta edustavat kaikille löytyvät erilaiset mielenkiinnon kohteet. Harrastajajoukkomme on tasavertainen riippumatta siitä, mitä lähetelajia tai osa-aluetta kukin pitää tärkeänä. Tämä on asia, jota meidän tulee jatkossakin vaalia. Parhaimmillaan lopputuloksena on joukko elinikäisiä ystävyyssuhteita.

Haluan ylläpitää ja varjella harrasteemme herrasmieskulttuuria (sanan sukupuolineutraalissa merkityksessä) eli  autamme, arvostamme ja kunnioitamme toisiamme.
Näiden arvojen pitäminen keskiössä on tuttua myös työelämässäni koulun rehtorina.

Arvot, ystävyys ja niiden myötä syntyvä Ham Spirit on yksi harrasteen jatkuvuuden ja houkuttelevuuden kulmakivistä.

Jatkossa toivon voivani olla mukana viemässä tietoa radioamatööritoiminnasta ja sen nykymahdollisuuksista myös nuorison suuntaan ja tällä tavoin levittämään mielenkiintoa  uusille innokkaille harrastajakokelaille.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media