Puskajahti 2024 on alkanut

Kuvassa Jukka OH4MFA aktivoi uudenvuodenpäivän paukkupakkasilla Suursuon luonnonsuojelualueen Pieksämäellä.

OHFF-yhteisön Puskajahti-tempaus käynnistyi uudenvuodenpäivänä. Hirmupakkaset eivät ole haitanneet menoa, sillä puskia on jo ollut äänessä noin 30 kpl kymmenen eri puskaradistin toimesta. Esimerkiksi Pasi OH1MM on aktivoinut yli 10 puskaa maastosta ja autosta käsin, kun taas Pontus OH6OG hiihti Vuokatin luonnonsuojelualueelle ja workki maastosta yli 30 asteen pakkasessa! Kotiasemillakin päivystetään, sillä puskaradistien lokeista löytyy jo reilut 130 eri OH-tunnusta.

Jahdin säännöt ja yhteistyökumppanitiedot löydät täältä. Kuka tahansa voi osallistua kotiasemaltaan sääntöjen “A-luokassa” ja kerätä tavarapalkintoarpoja – joka viidennestä puskasta irtoaa yksi arpa. Keräily on helppoa, sillä puskajahtaajan ei tarvitse pitää lokia workkimistaan asemista. Teemaan sopivia palkintoja on laidasta laitaan: lanka-antennia, otsalamppua, CW-avainta, mukia, punkkipihtiä ym. Lue lisää oppaasta.

Käytännössä puska-asemien ääneen tuloa voi seurata “Agendalta” ja bandeilla liikkumista WWFF-klusterilta. Paras lähde on puhelimen WhatsAppissa toimiva OHFF-klusteriryhmä, johon lähetetään vain reaaliaikaisia bandivihjeitä suomalaisista puska-asemista; katso liittymisohjeet puskajahdin säännöistä.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media