Puskajahti käynnistynyt vauhdikkaasti

Pasi OH1MM maastossa helmikuun alussa, QTH:na Lankosken jokivarsilehto valtatien 8 läheisyydessä

OHFF-yhteisön Puskajahti 2024 -tempaus on alkanut todella aktiivisena. Tammikuun aikana äänessä oli ainakin 64 eri OHFF-puskaa ympäri Suomen noin 20 operaattorin toimesta; lukemat ovat lähes kuin perinteisiltä kesäkuukausilta, ajoittaisista paukkupakkasista huolimatta. 

Kaikkein aktiivisimmin puskissa ovat tähän mennessä liikkuneet Pasi OH1MM, Saku OH2NOS, Jarmo OH2CGU ja Juhani OH2CIP. Kotiasemilta puskia ovat puolestaan jahdanneet ahkerimmin Juhani OH3NSZ/OH1RR, Arto OH1LD, Juha OH6GAZ, Reijo OH3RA ja Kimmo OH1CM. Hyvä vauhti on jatkunut helmikuun alussa.

Puskajahdin säännöt ja yhteistyökumppanit löydät OHFF-sivuilta, workintavinkit puolestaan OHFF-oppaasta. Kuka tahansa voi osallistua jahtiin kotiasemaltaan ja kerätä tavarapalkintoarpoja – joka viidennestä puskasta irtoaa yksi arpa. Keräily on helppoa, sillä puskajahtaajan ei tarvitse pitää lokia workkimistaan asemista. Teemaan sopivia palkintoja on laidasta laitaan: lanka-antennia, otsalamppua, CW-avainta, mukia, punkkipihtiä ja niin edelleen.

Kuvassa Pasi OH1MM maastossa helmikuun alussa, QTH:na Lankosken jokivarsilehto valtatien 8 läheisyydessä.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media