Radioamatööri-lehti 2/2024 on ilmestynyt

Radioamatööri-lehden numero 2/2024 on postitettu ja PDF-muotoinen digilehti on ladattavissa jäsensivuston lehtiarkistosta.

Uusimassa numerossa hallituksen jäsen Tuomas Tauriala OH3ERV pohtii digitaalisia palveluita Liiton kannalta hallituksen kolumnisarjassa. Lehdessä on julkaistu myös kokouskutsu SRAL:n kevätkokoukseen 27.4.2024, josta löydät lisätietoa myös Liiton kevätkokoussivuilta. Kilpailukalenterin lisäksi lehdessä on kirjoituksia tulevista K.S. Sainion muisto- ja kesäkilpailuista. Radiokilpailujen sielunelämää pohditaan myös.

Kansa workkii, kertovat puskamiehet ja morsetuksen saloista voi lukea puolestaan OHFF-osiossa. Kesää kohti mennään vahvasti ja Hamkarelia24-leiri on esiteltynä omassa artikkelissaan. Tekniikkasisältöä edustavat eräänkin antennimaston tarina sekä englanninkielinen artikkeli ’Microwave Transverter Controller Updated’ sekä juttu Dipolin korkeuksista. IARU-kuulumisina kuullaan OH8RX:n terveiset. DX-kuulumisten ja kelikulman lisäksi vakiopalstoilla kurkataan Radioamatööri-lehteen viisikymmentä vuotta sitten ja muistellaan silent key -amatöörejä.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media