Nuorten YOTA-tapahtuma

Kaikki nuoret kuvassa.
Ryhmäkuva Itävallan YOTA-leiriltä 2016. Kuva: OëVSV & HAM-YOTA.
Youngsters on the Air, (YOTA) tulee taas ja tänä vuonna se järjestetään Iso-Britanniassa 5.-12.8.2017. Tällä kertaa tapahtumaan osallistuu noin 80 nuorta ympäri Eurooppaa, Afrikkaa ja jopa Japanista. Kyseessä on viikon mittainen leiri täynnä radioamatööriaiheista ohjelmaa, rakenteluworkshoppeja, kettujahtia, SOTA-aktivointia, leiriasemalta workkimista sekä retkiä lähiseudulle.
 
Yota on mahtava tilaisuus nuorille tutustua samanhenkisiin ihmisiin muista maista ja saada kansainvälisiä ystäviä radioamatööritoiminnan kautta. Leiri järjestetään Iso-Britannian partiopäämajassa, Gilwell parkissa, jossa on mm. kiinteä radioasema.
 
Suomen tiimiin mahtuu tänä vuonna vain kaksi 15-25-vuotiasta jäsentä sekä 18-30-vuotias tiiminvetäjä. Liitto kustantaa nuorten tapahtumaan osallistumisen. Jos haluat mukaan, ota yhteyttä Katiin, OH2FKX, omakutsuosoitteella. Yhteydenotot mahdollisimman pian, mutta viimeistään maaliskuun loppuun mennessä. Laita sähköpostin otsikoksi ”YOTA2017 ilmoittautuminen”. Lisätietoja Radionuorten sivulta tai suoraan Katilta.
 
Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media