SAC 2017 – MIES TALOSTA JA KAKSI PARHAASTA

SAC-logo.
Scandinavian Activity Contest.

SUOMI 100 VUOTTA  –  SUURI KERTAUSHARJOITUS

SAC:N CW-OSA ALKAA LAUANTAINA 16.9.2017 KLO 15.00 SA.

Kun Skandinavian maiden yhteenotto, SAC, luotiin vuonna 1958, oli iskulauseena juuri ”mies talosta ja kaksi parhaasta!” Sama pätee nyt Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlan kunniaksi, kun keräämme joukkoja yhteiseen juhla-SAC:hen. Sitä ollaan taas kerran voittamassa ja siinä on Sinun panoksellasi suuri merkitys.
Viime vuonna voitto Ruotsista oli marginaalinen ja CW:llä oli 101 suomalaista osallistujaa (lokia). Nyt on tarve tiivistää rivit ja nostaa osallistujamäärää ja tulostasoa reippaasti. Lähdethän mukaan?
Tee oma Suomi 100 -osuutesi juhla-SAC:ssä ja ilmoita sitoumuksesi päämajaan nyt heti! Kaikille ennakko-ilmoittautuneille ja tavoitteensa saavuttaneille lähetetään SAC-awardi ”Isänmaan Asialla – Suomi 100”.
llmoittautumisosoite: sac2017 ät sral piste äf ii.
 
RYHMÄ A, ETUJOUKOT – YLI 1200 KILPAILUYHTEYTTÄ:
Kärkiasemien tulokset yltävät yli 2000:een yhteyteen. Tähän 1200 yhteyden tavoitetasoon sinun tarvitsee vain valita parhaat tunnit kilpailun alusta ja sunnuntailta – voit nukkua yösi rauhassa. Multi-asemat saavat jokaisesta 1200 yhteyspaletista oman arvan tämän luokan arvontaan. Tämän pienen osallistujamäärän kesken arvotaan kolme (3) QST-lehden vuosikertaa*.
RYHMÄ B, TURVAJOUKOT – YLI 600 KILPAILUYHTEYTTÄ:
Maaottelu voitetaan tämän ryhmän suuruudella. Tehkää tästä kerhoprojekti. Kaikki mukaan, sillä tähän ei tarvita kuin 8–10 tunnin panos. Ota tämä asiaksesi ja värvää ystäväpiiristä monta osallistujaa. Voit myös ilmoittaa kaikki värvätyt yhdellä maililla. Tämänkin ryhmän sisällä arvotaan kolme (3) QST:n vuosikertaa*.
RYHMÄ C, KANSANJOUKOT – YLI 300 KILPAILUYHTEYTTÄ:
Tämä yhteysmäärä irtoaa kaikilta, jotka osaavat vähänkin sähköttää. Vain 3–5 tunnin panos! Jos kuitenkin huomaat homman olevan hauskaa, voit nostaa tavoitteen kisan aikana seuraavaan B-ryhmään. Siellä on pienempi ryhmä asemia QST-arvonnassa. Tässäkin ryhmässä arvotaan kolme (3) QST:n vuosikertaa*.
* Sähköinen lehti.
 
Ilmoita osallistumisesi sähköpostitse lauantaihin 16.9.2017 klo 12.00 SA. mennessä johonkin näistä ryhmistä; näin osallistut arvontoihin. Kilpailuryhmät, esim radiokerhot ja muut ryhmittymät listataan niiden ilmoittamalla ryhmän SAC-nimellä;  Esim  Porin Karhut,  Turun DX Lounaseura jne. 
 
SAC-joukkojen johtoasema OF100FI/0 nostattaa juhlahenkeä ja julkistaa Suomen joukkueen lauantaina 16.9. alkaen klo 14.00 SA taajuudella 3685 kHz. Voit vielä silloinkin ilmoittautua bandilla mukaan maajoukkueeseen (ja arvontoihin) ja workkia OF100FI-päänahan Ahvenanmaalta, josta se on äänessä ensimmäistä kertaa. Operaattoreina Kim, OH6KZP ja Pasi, OH6UM – Suomen WRTC2018-joukkue.
 
SAC CW -SÄÄNTÖJEN LYHYT VERSIO:
KILPAILUAIKA: la 16.9.2017 klo 15.00 SA.–su 17.9.2017 klo 14.59 SA.
KILPAILUSANOMA: 599 ja sarjanumero alkaen 001.
BANDIT: 80, 40, 20, 15 ja 10 m. Kaistaa 3500–3510 kHz ei saa käyttää; tarkista säännöistä myös ylärajat.
Tarkemmat säännöt
LOKIT: Viimeistään 5 päivää kisan päättymisen jälkeen osoitteessa http://www.sactest.net/robot.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media