SRAL Tapahtumat

Radioamatööriliiton Kevätpäivillä Riihimäellä tutustutaan aurinkosähkön hyötykäyttöön

SRAL-logo
Suomen Radioamatööriliitto ry

 

Tiedote 6.4.2018

 

Suomen Radioamatööriliitto ry:n Kevätpäivät pidetään Riihimäellä lauantaina 14.4.2018. Tapahtuma on kaikille avoin. Päivän aikana kuullaan esitelmät muun muassa aurinkosähkön hyödyntämisestä ja sotilaslogistiikasta. Kevätpäivillä on radiolaitteiden ja elektroniikan kirpputori.

 

Tilaisuuden järjestää paikallinen radioamatöörikerho Riihimäen Kolmoset ry. Tapahtuma pidetään Hyria koulutuksen tiloissa osoitteessa Sakonkatu 1. Ovet aukeavat klo 9.00.

 

Ohjelma

 

Klo 10.00 Mika Hietanen Flukelta kertoo sähkönlaatumittauksista ja erityisesti LED- ja energiavalaisimien tuomista häiriöistä.

 

Klo 11.00 radioamatööri Pekka Ketonen kertoo kuinka hän kehitteli radioamatööriasemalle etäkäytön, jotta partiolaiset voisivat käyttää radioasemaa kotoaan ilman kalliita laitehankintoja.

 

Klo 12.00 pidetään Suomen Radioamatööriliiton hallituksen kyselytunti.

 

Klo 13.00 radioamatööri Artti Teuri kertoo aurinkosähkön hyödyntämisestä.

 

Klo 14.00 radioamatööri Ari Vepsäläinen kertoo esitelmässään ”Radiokilpailun tarkistuslista” miten radiokilpailuihin voi valmistautua.

 

Klo 15.00 majuri Markku Hapulahti kertoo esitelmässään ”Sotilaslogistiikan kehittyminen ja trendit” miten entinen huoltoaselaji on kehittynyt kokonaisvaltaiseksi sotilaslogistiikaksi.

 

Kaikille avoin esitelmäohjelma päättyy klo 16.00 alkavaan Suomen Radioamatööriliiton sääntömääräiseen kevätkokoukseen. Tapahtumassa on liiton myyntipiste.

 

Kevätpäivän osallistumismaksu on aikuisille 10 euroa. Alle 18-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi. Osallistumismaksun voi maksaa vain käteisellä.

 

Lisätiedot

 

Jukka Tamminen

Riihimäen Kolmoset ry.

040 553 4214, oh3oj ät sral piste äf ii

 

Tapahtuman kotisivu

 

Annika Salmenlinna

Suomen Radioamatööriliitto ry.

050 404 4673, annika ät sral piste äf ii