Bhutanin kuningaskunta, A5A, ääneen

Himalajan vuoristo pilvipeitteessä, syvänvihreää havumetsää ja vaaleanvihreitä rakennusten kattoja.
A5A:n QTH:n ikkunasta Suomen suuntaan.

Martti, OH2BH, osallistuu monikansalliseen ryhmään, joka aktivoi Bhutanin 27.-28.10.2018 CQWW-kilpailussa tunnuksella A5A multi-2-luokassa kaikilla bandeilla. Osa ryhmästä jää Bhutaniin kilpailun jälkeen esitelmöimään radioamatööritoiminnasta Roya Technical Colleagen radioamatöörikursseille ja samalla viimeistelee oppilaitoksen pysyvää radioasemaa.
Kilpailun jälkeisen viikon aikana Martti on ajoittain äänessä tunnuksella A52BH.
730 000 asukkaan kuningaskunta sijaitsee Intian, Kiinan ja Tiibetin rajanaapurina. Sen matalimman ja korkeimman alueen korkeuseroa on 7 kilometriä. Operointi tapahtuu noin viiden kilometrin korkeudessa. Siellä lämpötila laskee yöllä jo pakkasen puolelle.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media