Markku Tuhkanen, OH4UI, Radioamatööri-lehden uudeksi päätoimittajaksi

Radioamatööri-lehden päätoimittajaksi on valittu Markku Tuhkanen, OH4UI. Markku on pitkän kokemuksen omaava toimittaja ja viestinnän ammattilainen. Työurallaan hän on työskennellyt useissa suurissa mediataloissa kuten Sanomissa ja Yleisradiossa.
”Sain ensimmäisen lupani vuonna 1977, ollessani 12-vuotias. Pieksämäellä oli tuolloin erittäin aktiivinen kerho vetäjänään nyt jo edesmennyt Pekka Wahlman, OH4QN. Työelämän kiireet ja vaihtuvat asuinpaikat painoivat aktiiviharrastamisen ajan kuluessa taka-alalle. Kaikki vuosikymmenet olen kuitenkin ollut liiton jäsen ja rigit ovat odottaneet sitä oikeaa hetkeä. Muutama vuosi sitten palasin bandeille ja nykyinen asemani sijaitsee vapaa-ajan paikassamme Perniössä”, kertoo Markku.
Markku Tuhkanen, OH4UI

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media