Nuorisoviikko Märketillä / Ungdomsvecka på Märket 13.-20.7.2019

Märket
Märket is the only DX entity open for contact even while fully submerged and as such in league of its own.

SRAL:n asematunnus OJ0C tulee ääneen Märketin nuorisoviikolla 13.- 20.7, jolloin Nuutti OH1UBO, Arttu OH2FB ja Mikael OH3UAF aktivoivat aseman. Tilaa löytyy vielä ensimmäistä kertaa Märketille workkimaan tulevalle nuorelle. Tervetuloa mukaan!
Kotimaan yhteyksiä tavoitellen ollaan usein äänessä 80 ja 40 metrillä. Yhteydet kelpaavat ”MÄRKET 50 YEAR ANNIVERSARY”-awardiin. Konkareina opastamassa Märket-pileuppeihin ovat Pertti OH2PM (alkuviikolla) sekä Pasi OH3WS. Suomen Majakkaseuran talkoolaiset huolehtivat ylläpidosta: tästä heille jo etukäteen kiitokset.
Lisätiedot Pasilta, OH3WS, pasi piste bergman ät majakkaseura piste fi.
SRAL:s anrop OJ0C hörs i etern under ungdomsveckan på Märket 13-20.7 när Nuutti OH1UBO, Arttu OH2FB och Mikael OH3UAF aktiverar stationen. Det finns ännu plats för en ung som kommer för första gången för att köra radio från Märket. Välkommen med!
Vi håller ofta till på 80 och 40 meter med sikte på inhemska kontakter. Kontakterna duger för ”MÄRKET 50 YEAR ANNIVERSARY”-awardet. De erfarna amatörerna Pertti OH2PM (början av veckan) och Pasi OH3WS handleder i Märket-pileupen. Medlemmar i Finlands Fyrsällskap sköter om uppehället, stort tack redan på förhand.
Tilläggsinformation ges av Pasi, OH3WS, pasi punkt bergman ät majakkaseura punkt fi.
 

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media

Vastaa