Korjaus RA 06/19-lehden Vaalivaliokunnan tiedotteeseen /Korrigering till Valnämndens meddelande i RA 06/19

Vaalikuoria.
Vaalikuoria. Valkuvert.

Keskiviikkona 4.9.2019 ilmestyneen Radioamatööri-lehden (06/2019) Vaalivaliokunta tiedottaa-palstalla on virheellinen ilmaisu: ”Ur valhandlingarna bör framgå kandidatens alla förnamn och tillnamn samt huruvida kandidaten ställer upp i ordförande- eller i styrelsevalet eller i vardera.” Koska vuonna 2019 ei järjestetä puheenjohtajan vaalia, ei ehdokkaankaan luonnollisesti tarvitse eritellä kumpaan näistä vaaleista osallistuu. Vaalivaliokunta pahoittelee virhettä.
I Radioamatööri-tidningen (06/2019) som utkom onsdag 4.9.2019 finns ett felaktigt uttryck i Valnämnden meddelar-spalten: ”Ur valhandlingarna bör framgå kandidatens alla förnamn och tillnamn samt huruvida kandidaten ställer upp i ordförande- eller i styrelsevalet eller i vardera.” Eftersom det år 2019 inte anordnas ordförandeval behöver kandidaten naturligtvis inte ange i vilketdera valet han eller hon deltar. Valnämnden beklagar felet.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media