Liiton Kevätpäivät /Förbundets Vårdagar

Kevätpäivät ja liiton kevätkokous oli suunniteltu järjestettävän Espoon Otaniemessä lauantaina 18.4.2020. Aalto-yliopisto on koronavirusepidemian vuoksi kieltänyt tilojensa käytön yleisötapahtumissa 31.5. saakka. Päätöksellä on vaikutuksia liiton Kevätpäiviin. Liiton hallitus on yhteydessä tapahtumajärjestäjään ja käsittelee asiaa kokouksessaan tällä viikolla. Asiasta tullaan tiedottamaan lisää liiton bulletiineissa ja verkkosivuilla.
Det hade planerats att vårdagarna och förbundets vårmöte skulle ordnas i Otnäs, Esbo lördagen 18.4.2020. Med anledning av coronavirusepidemin har Aaltouniversitetet förbjudit användningen av sina utrymmen för publikevenemang fram till 31.5. Beslutet påverkar förbundets vårdagar. Förbundets styrelse är i kontakt med evenemangsarrangören och behandlar ärendet under sitt möte denna vecka. Mer information om ärendet kommer i förbundets bulletiner och på webbsidorna.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media