POLAR-leiri Leirisalossa 16.-18.10.2020 /POLAR-läger i Leirisalo

POLAR-leiri tulee taas!
Suomen radioamatööriliiton Nuorisotiimi yhteistyössä radiopartiolaisten kanssa järjestää tänä vuonna nuorten POLAR-leirin 16.-18.10.2020 NOTA-leiriltä tutussa Leirisalon leirikeskuksessa.
Leirin lauantaina on myös partiolaisten JOTA-JOTI-tapahtuma ja siihen liittyen leirillä on ainakin erilaisia radioamatööriaiheisia rasteja, ulkoilua sekä hätäviestintäharjoitus. JOTA-JOTI-tapahtumaan osallistuu myös nuoria partiolaisia, jotka eivät vielä ole radioamatöörejä. Kokeneemmat amatööriosallistujat voivat osallistua myös rastien pitoon ja samalla radioamatööritoiminnan esittelyyn. Jokainen osallistuja saa tuoda oman osaamisensa yhteiseksi hyväksi. 
Leirillä on tietysti myös radioasema, jolta jokainen pääsee workkimaan erikoiskutsulla OH2YOTA tai JOTA-JOTIn aikana partiolaisten erikoiskutsulla. 
Leirin aikana on myös mahdollista rakentaa itselleen nk. Taikalanka eli päästä syötetty lanka-antenni, jossa impedanssi sovitetaan 49:1-ununilla. Antenni kattaa kaikki HF-bandit ja sopii erinomaisesti vaikka puskaradiokäyttöön. 
Leirisalo on vajaan tunnin ajomatkan päässä Salon rautatieasemasta. Ainakin Salosta järjestetään kuljetus leiripaikalle ja takaisin. Muita kuljetuksia tarkennetaan lähempänä. 
Leiri on ensisijaisesti suunnattu 15-28-vuotiaille, mutta muutkin ovat tervetulleita, jos tilaa on. Ilmoittaudu siis rohkeasti, ilmoitamme heti ilmoittautumisen sulkeuduttua, ketkä ovat mahtuneet mukaan.  Matkakuluissa voidaan avustaa tarvittaessa.
Leirimaksut sisältäen ruuat, majoituksen ja ohjelman:

  • SRAL nuorisojäsenet 20€
  • Muut 30€
  • Antennin materiaalimaksu 30€

Maksu suoritetaan käteisellä järjestäjille paikan päällä.
Järjestäjät seuraavat tarkasti viranomaisten ohjeistuksia tapahtumanjärjestämisessä. Leirillä noudatetaan yleisiä suosituksia liittyen hyvään käsihygieniaan ja kokoontumisrajoituksiin, ja leiri perutaan tilanteen niin vaatiessa. Koska leirimaksu maksetaan paikan päällä, ei leirin peruuntuessa osallistujille tule kuluja. 
Kaikki tarpeelliset lisätiedot leiristä saat ilmoittautumisen jälkeen noin pari viikkoa ennen leiriä.
Sitova ilmoittautuminen 3.10. asti täällä.


POLAR-lägret arrangeras igen!
SRAL:s ungdomsteam arrangerar POLAR-lägret för unga på lägercentret Leirisalo, som är bekant från NOTA-lägret.
Under lägret hålls också scouternas JOTA/JOTI-evenemang och lägret anordnas således tillsammans med radioscouterna.
Till Leirisalo är det en knapp timmes körfärd från Salos järnvägsstation. Åtminstone från Salo anordnas transport till lägerplatsen och tillbaka. Om övriga transporter meddelas senare.
Deltagaravgiften för förbundets medlemmar är 20 € inkluderande logi, mat och program. Betalning kontant till arrangörerna på platsen. Lägret är i första hand avsett för SRAL:s ungdomsmedlemmar i åldern 15-28 år, men också andra är välkomna om det finns plats. För icke-medlemmar är lägeravgiften 30 €. Vid behov kan understöd beviljas för resekostnaderna.
Arrangörerna iakttar noggrant myndigheternas anvisningar vid arrangerandet av evenemang. På lägret följs de allmänna rekommendationerna gällande god handhygien och begränsningar för sammankomster. Om läget så kräver inställs lägret. Eftersom lägeravgiften betalas på platsen blir det inte kostnader för deltagarna ifall lägret inställs.
Du får all behövlig information om lägret ca två veckor före lägret.
Bindande anmälan till 3.10. här.
 

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media