Nuorisotiimi päivystää syyspäivillä


Tervetuloa tapaamaan Nuorisotiimiä syyspäiville!
Viime kevät on vaikuttanut suuresti Nuorisotiimin ohjelmaan. On luotu paljon uusia, mutta jouduttu ainakin väliaikaisesti luopumaan joistakin vanhoista toimintatavoista. Syyspäivien kuitenkin järjestyessä tulee myös Nuorisotiimin edustajia olemaan paikalla.
Toivotamme kaikki tervetulleiksi keskustelemaan syyspäivälauantaina kello 13 ja 15 välillä nuorisotoiminnasta. Löydät meidät tuolloin pääsalin välittömässä läheisyydessä sijaitsevasta huoneesta, johon on opastuskylttejä aulatilassa. Yhteistyötä kerhojen ja radiopartiolaisten kanssa pyritään kehittämään, joten kaikenlainen palaute, sekä ideat tulevaisuuden toimintaan liittyen ovat erittäin toivottuja!
Haluaisitteko kehittää kerhonne nuorisotoimintaa, ja kaipaatte ideoita? Nuorisotiimi voi auttaa! Tulkaa rohkeasti juttelemaan.
Nähdään siis syyspäivillä!
Terveisin Nuorisotiimi
 
Mikäli et pääse paikan päälle, voi nuorisotiimille laittaa ideoita ja kehitysehdotuksia myös sähköpostitse osoitteeseen nuoriso@nullsral.fi

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media