ITE-näyttely 2021

Itse rakennettujen radioiden näyttelyssä paristovastaanotin ja kalkutin.
ITE-näyttely Suomi 100 -juhlaleirillä Tammelassa vuonna 2017.

Liiton juhlavuoden kunniaksi järjestetään itsetehtyjen radioamatööritoimintaan liittyvien laitteiden näyttely, ITE-näyttely, Helsingissä. Näyttelyn ajankohta on siirtynyt koronatilanteen takia. Uusi ajankohta ilmoitetaan, kun se on tiedossa.

Näyttelyssä esitellään ITE-laitteita Suomen radioamatööritoiminnan sadan vuoden ajalta siis ei pelkästään vanhoja laitteita, vaan ihan uusimmallakin tekniikalla tehtyjä uusia laitteita. Tarkoituksena on antaa historiallinen läpileikkaus radioamatöörien itserakentelun kehittymisestä läpi vuosien. Laitteiden toimivuutta, täydellisyyttä ja ehjyyttä ei vaadita. Ajan patinakaan ei haittaa, päinvastoin.

Näyttelyn yhteydessä on tarkoitus järjestää auditoriotilassa radioamatööritoimintaan liittyviä kansantajuisia esitelmiä ja keskusteluita.

SRAL 100 -sivulle

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media