Kerää yhteyksiä SRAL 100 -työskentelytodistetta varten!

SRAL 100 Award


Suomen Radioamatööriliitto ry. julkaisee 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi SRAL 100 -työskentelytodisteen. Awardia varten on pidettävä yhteys vähintään sadan suomalaisen radioamatööriaseman (OF, OG, OH, OH0, OI, OJ0) kanssa. Yhteydet on pidettävä 1.1.–31.12.2021 välisenä aikana. Kaikki radioamatööreille sallitut bandit ja modet kelpaavat. Toistinasemien kautta pidettyjä yhteyksiä ei kelpuuteta. Kuuntelija-amatööreille on oma versionsa awardista.

Yhteydestä SRAL:n juhlavuosiaseman OH100SRAL kanssa saa lisämaininnan todisteeseen.

Anomusta varten hakija laatii otteen lokista, josta ilmenee asemien kutsut, päivämäärä, aika, taajuusalue ja lähetelaji. Anomus lähetetään osoitteella: SRAL ry, Awardimanageri, Kaupinmäenpolku 9, 00441 HELSINKI. Työskentelytodisteen hinta on 10 euroa.

Lataa lokilomake:

Työskentelytodisteen säännöt ovat SRAL:n awardisivulla.

Suunnitteilla on järjestää kolme aktiviteettiviikonloppua juhlavuoden aikana, jolloin liiton jäsenten toivotaan olevan runsaslukuisina äänessä kaikilla bandeilla ja modeilla. Näin kaikilla halukkailla on helpommin mahdollisuus saada kasaan vaadittavat 100 yhteyttä. Viikonlopuista tiedotetaan liiton sivuilla, RA-lehdessä ja bulletiineissa.

SRAL 100 -sivulle

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media