Juhlavuoden valokuvanäyttely


 
Kalervo ”Kille” Korjus (OH2CX) ja Ritva Korjus (OH2CJ) ovat koonneet SRAL:n arkistosta kolme valokuvanäyttelyä, jotka aukesivat maailman radiopäivänä (World Radio Day) 13.2.2021 katsottaviksi verkossa. Näyttelyt ovat katsottavissa vuoden 2021 loppuun saakka. Niitä voi katsoa matkapuhelimella, mutta paremmin kuvat pääsevät oikeuksiinsa tietokoneen tai tabletin näytöltä. Näyttelyt löytyvät osoitteesta https://sral100kuvat.sral.fi/.

Näyttelyt esittelevät radioamatööritoimintaa eri vuosikymmeniltä ja siinä samassa myös teknologian kehitystä. Yksi näyttelyistä on keskittynyt itse rakennettuihin radiolaitteisiin.

Toivomme, että verkkomuodossa järjestetyt näyttelyt tarjoavat iloa laajasti jäsenkunnallemme kautta maan, antoisia hetkiä historiallisten valokuvien parissa! Näyttelyistä sopii toki vinkata myös muille historiallisista radioista kiinnostuneille!

SRAL 100 -sivulle

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media