Juhlavuoden ITE-näyttelyyn etsitään laitteita

Itse rakennettujen radioiden näyttelyssä paristovastaanotin ja kalkutin.
ITE-näyttely Suomi 100 -juhlaleirillä Tammelassa vuonna 2017.

Juhlavuoden kunniaksi järjestetään ITE-näyttely Tekniikan museossa, Helsingissä, 11.3.–30.5.2021 . Näyttelyssä esitellään ITE-laitteita koko sadan vuoden ajalta ja tarkoituksena on antaa historiallinen läpileikkaus radioamatöörien itserakentelun kehittymisestä läpi vuosien.

Kun kyseessä on kerran sadassa vuodessa toteutettava juhlanäyttely, on toki aivan kunnia-asia osallistua! Löytyisikö siis sinulta tai kerholtanne näyttelyyn sopiva laite? Laitteiden toimivuutta, täydellisyyttä ja ehjyyttä ei vaadita. Ajan patinakaan ei haittaa, päinvastoin. Tarvittaessa laitteet voidaan suojata siten, että näyttelyvieraat eivät pääse niitä käsittelemään.

Ehdotukset laitteista ja mahdolliset lisäkysymykset voi toimittaa Heikille, OH2BGX, osoitteeseen (Heikin kutsu)@sral.fi. Lisätietoja näyttelystä liiton nettisivulta ja viimeisimmästä RA-lehdestä.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media