Tampereen radioamatöörit ry järjestää radioamatöörikurssin etäopetuksena

Tampereen Radioamatöörit ry järjestää radioamatööritutkintoon tähtäävän etäkurssin neljänä viikonloppuna helmi-maaliskuussa, alkaen 20.2.2021. Viikolla 9 ei ole opetusta. Tavoitteena on perusluokan tutkinto, eli määräys- ja liikennöintimoduuli K ja tekniikkamoduuli T1.

Etäopetus mahdollistaa osallistumisen ympäri Suomea. Kurssi pidetään etäopetuksena ja mahdollisesti osittain Tampereen Radioamatöörit ry:n kerhotiloissa. Kurssin hinta on 15€. Jos liityt kerhon jäseneksi kurssin yhteydessä, hyvitetään kurssin osallistumismaksu ensimmäisen vuoden jäsenmaksusta.

Ilmoittautumiset kurssille 12.2.2021 mennessä taloudenhoitajalle, talous ät oh3ne piste fi.

Kurssin jälkeen järjestetään pätevyystutkinto. Kurssin tutkinto järjestetään Tampereella, mutta ulkopaikkakuntalaiset voivat sopia tutkinnon järjestämisestä paikallisen tutkijan kanssa. Mainosta tätä omalla kerhollasi, jos teillä ei ole mahdollisuutta järjestää omaa kurssia.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media