Uusi vuosi, uudet kujeet

 
Nuorisotiimillä on ollut viime vuosina tapana järjestää vuodenaloituskokous, jossa käsitellään edellisen vuoden yhteenvetoa ja suunnitellaan tulevaa vuotta. Kokoukset ollaan järjestetty livenä, kaikki tiimiläiset saman pöydän ääressä. Tekeminen on tehokasta, kun jokaisella on oma tietokone, ja varsinaisen kokouksen päätteeksi jokaisella on jokin oma juttu, mitä työstää. Kokouksen jälkeen työlistalla on muassa leirien ja tapahtumien suunnittelua ja kyselyjen ja blogitekstien kirjoittelua. Tällä kertaa kokous järjestettiin Katin, OH2FKX, luona tammikuun kolmantena viikonloppuna.
 
Kaikki tiimiläiset saapuivat Katin luokse perjantai-iltana. Varsinainen kokouspäivä oli lauantai, joten perjantaina oli ohjelmassa kuulumisten vaihtoa, hyvää ruokaa ja tietysti Singstaria. Kokous aloitettiin heti lauantaiaamuna keskustelemalla tiimin tilanteesta ja edellisvuoden yhteenvedosta. Vaikka suurin osa vuoden 2020 tapahtumista peruttiin koronan takia, niin silti siitä vuodesta riitti keskustelua. Panostimme viime vuonna sosiaaliseen mediaan todella paljon, pidimme skedejä 80m:llä ja tapasimme nuoria liiton syksyllä järjestetyissä tapahtumissa.
 
Tulevalle vuodelle suunniteltiin omia nuorisotapahtumia, sosiaalisen median toimintaa, ja liiton tapahtumien yhteyteen suunniteltiin nuorisolle omaa ohjelmaa varsinaisen tapahtuman ohessa. Toivottavasti korona hellittää ja tapahtumat pystytään järjestämään. Liiton kevät- ja syyspäiville sekä kesäleirille on tulossa vähintäänkin nuorisotapaamisia. Lisäksi nuorten perinteinen POLAR -leiri on tarkoitus järjestää syksyllä, ja OH2YOTA -workkimisviikonloppu joulukuussa. 
 
Nuorisotiimin kokoonpanoon tuli vuodenvaihteessa pieniä muutoksia: tiimin pitkäaikainen vetäjä, Kati, OH2FKX, jättäytyy pois tiimistä. Tiimissä jatkaa Niko, OH5CZ tiiminvetäjän roolissa, Vilma, OH2VT Nikon oikeana kätenä apulaistiiminvetäjänä, Otava; OH3OT, Mikael; OH3UAF ja Anu; OH6ME. Tällä kokoonpanolla on hyvä jatkaa tänä vuonna!
 
Lopuksi tahdomme kiittää Katia siitä suuresta työstä, mitä hän on vuosien saatossa nuorisotoiminnan eteen Suomessa tehnyt!
 
Kirjoittaja: Niko OH5CZ

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media