Nuorisokutsu

Keväällä Nuorisotiimille syntyi ongelma, tarvittaisiin nuorisolle kutsu, jota saisi vapaasti käyttää nuorison omiin projekteihin, ja jolla saisi myös osallistua kilpailuihin. Aikaisemmin Suomessa nuoriso on tullut tunnistetuksi kutsulla OH2YOTA, mutta tätä YOTA-kutsua on saanut käyttää vain IARU:n Youth WG:n hyväksymissä tapahtumissa, joten tarvetta oli toiselle kutsulle. 

Pienen pohdinnan jälkeen syntyi idea Nuorisotiimin omasta kutsusta, joka olisi kuitenkin vapaasti myös kaikkien nuorisojäsenten käytettävissä. Kutsun tulisi olla myös tunnistettava ja harvinaisempi. Tästä alkoi projekti nuorisokutsun hankkimiseksi. 

Kesällä Nuorisotiimi esitti hallitukselle idean. Ensimmäisellä kierroksella idea ei mennyt vielä läpi, mutta sitä viilattiin ja se lähetettiin uudestaan käsiteltäväksi. Pian olikin lupa kutsun hankkimiseksi saatu. Nuorisotiimin kriteerit täyttävä vapaana oleva kutsu OG2Y hankittiin.

OG2Y:tä tullaan siis kuulemaan nuorten tapahtumien lisäksi myös kontesteissa ja nuorten omilla peditiolla!

Ota siis yhteyttä ja varaa kutsu käyttöösi!

Lue lisää osoitteessa

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media