Radioamatööriwiki on julkaistu – hanki tunnukset ja lisää tietämystäsi! 

Kutsumme kaikki radioamatöörit ja radioamatööritoiminnasta kiinnostuneet käyttämään ja parantamaan Radioamatööriwikiä, joka löytyy osoitteesta https://wiki.sral.fi/. Wikin muokkaus on auki juuri sinulle: pilkkuvirheen korjaaminen ole liian pieni eikä ajatuksella tehty artikkelin uudelleenkirjoittaminen liian suuri muutos. Kirjoita tai paranna sivua lempiaiheestasi, niin se auttaa tulevaisuudessa lukuisia muita! 

Konkreettisia aiheita ja viittausten kohteita voivat olla esimerkiksi radioamatöörien erityistermistö, laitteiden käyttö, oma kerho, luettelo kansallispuistoawardiin kelpaavista puistoista, tai mitkä OI-tunnukset ovat voimassa ja kuuluvat millekin taholle. Julkaisuhetkellä wikitiimi on tuonut Radioamatööriwikiin jo jonkin verran sisältöä joitakin vuosia sitten laiterikon vuoksi sulkeutuneesta wiki.ham.fi:stä sekä SRAL:n verkkosivujen Tietopankista

Toivomme Radioamatööriwikin olevan tulevaisuudessa aktiivisesti käytetty radioamatööritiedon keskus, johon on helppo lisätä ja päivittää tietoa ja jonka sisältö on hyödyllistä niin uusille kuin vanhoille harrastajille. Radioamatööriwiki voi toimia kiinnostuksen herättäjänä sekä näyteikkunana toimintaan myös harrastuksen aloittamista miettiville. 

Tarvitset sisällön muokkaamiseen tunnukset, jotka voit pyytää lomakkeella https://www.sral.fi/palvelut/radioamatooriwiki/. Lisäksi saat wikitunnuksella wikiin oman sivun, jolle voi lisätä julkisia muistiinpanoja tai artikkeleita esimerkiksi omista projekteista tai ohjeista. 

Tomi OH2ID:n artikkelikokoelma Perusluokan palsta 2015-19, joka on julkaistu wikissä erikseen toimitettuna kokonaisuutena, sisältää valaisevaa perustietoa etenkin uusille radioamatööreille ja muille harrastuksesta kiinnostuneille. 

Lisätietoja aiheesta saat lähettämällä sähköpostia verkkosivutoimikunnalle osoitteeseen verkkosivut@nullsral.fi.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media