Card Checker -palvelu käytettävissä kesäleirillä

QSL-kortteja

Yhdysvaltojen radioamatööriliiton ARRL:n valtuuttama QSL-korttien tarkastaja eli niin sanottu ”card checker” on Suomessa Pertti, OG2M. Hänellä on valtuudet tarkistaa QSL-korttien aitous ja oikeellisuus siten, että ne kelpaavat ARRL-työskentelytodistuksiin eli niin sanottuihin DXCC- ja muihin awardeihin. Yleensä Pertti ottaa kortit vastaan postilähetyksinä, mutta kesäleirillä on järjestetty mahdollisuus korttien tarkastukseen paikan päällä.

Voit tuoda korttisi tarkastettavaksi kesäleirille lauantaina 16.7. klo 15.00 – 18.00 heti Pertin LotW-esitelmän jälkeen. Pertti tarkistaa kortit vastaanottopisteen läheisyydessä, tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Card Checker -palvelua kokeillaan ensimmäistä kertaa kesäleirin yhteydessä, eikä sen mahdollisesta suosiosta ole ennakkotietoa. Sen vuoksi kehotetaan noudattamaan seuraavia periaatteita:

– Tuo tarkistettavaksi vain sellaisia kortteja, joiden yhteyksiä ei ole kuitattu LotW-järjestelmässä

– Tuo tarkistettavaksi enintään 30 korttia per hakija. Jos joku haluaa tuoda enemmän kuin 30 korttia tarkistettavaksi kesäleirillä, ilmoita siitä Pertille  sähköpostilla osoitteeseen og2m@nullkolumbus.fi.

– Perehdy hyvin ARRL Card Checker sääntöihin ja valmistele tarvittavat lomakkeet sekä järjestä korttisi ohjeiden mukaan.

Tervetuloa leirille varmistamaan, että QSL-korttisi ovat aitoja ja kelpaavat työskentelytodisteisiin!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media