Tule kannustamaan SRALn joukkuetta IARU-kilpailussa – pääpalkintona villisian paisti!

Tulevana viikonloppuna kilpaillaan IARUn HF-maailmanmestaruuksista. Kisa alkaa lauantaina 9.7 klo 15:00 Suomen aikaa ja loppuu sunnuntaina 10.7. Klo 14:59 Suomen aikaa.

SRALin joukkue on verkotettu multi/multi-joukkue, joka operoi usealta eri asemapaikalta samanaikaisesti eri bandeilla. Asemat, taajuudet, modet sekä operaattorit näet alla olevasta kartasta. SRALin joukkue osallistuu kilpailussa niin sanottuun Päämaja-sarjaan (HQ), jossa ovat mukana IARU-maiden liittojen joukkueet. Viime vuonna SRALin joukkue sijoittui kymmenenneksi.

SRALin joukkue workkii kisassa tunnuksilla OH2HQ ja OH0HQ. Käy workkimassa nämä asemat kaikilla bandeilla samalla kun tietysti workit myös muita asemia. Päämaja-asemat antavat sanomana raportin ja liiton lyhenteen, esim ”59 SRAL”. OH-asemien sanoma on raportti ja Suomen ITU-vyöhykenumero eli esim ”59 18”. Kun saat kiinni yhden HQ-aseman, voit kysyä operaattorilta muiden HQ-asemien taajuuksia.

OH-asemia kannustetaan yhteydenpitoon Jahtimestari–kilpailulla. Jokaisesta CW- ja SSB-kusosta HQ-asemaan saa 10 pistettä. Jos kuitenkin pidät yhteyden alla olevan taulukon mukaisten bonustuntien aikana, saat HQ-yhteydestä 50 pistettä. Kusot kannattaa siis keskittää näihin bonustunteihin pisteiden maksimoimiseksi. Mahdollisista duplikaattiyhteyksistä kisaan lasketaan vain bonusikkunassa pidetty yhteys. Jahtimestari-kisan voittajalle on luvassa erikoispalkintona villisian paisti!

Lisäksi HQ-asemat ottavat vastaan OH-asemia heti lauantain bulletiinin jälkeen taajuuksilla 1.830 kHz (CW), 1.846 kHz (SSB), 3.530 kHz (CW) ja 3.680 kHz (SSB)

OH2HQ/OH0HQ asemapaikat, operaattorit, bandit ja modet

Kuva, joka sisältää kohteen teksti, ristikko

Kuvaus luotu automaattisesti

Jahtimestari-kilpailun bonustunnit

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media