Haluatko tutustua Radioamatööri-lehden digiversioon?


Vastaamalla alla olevaan kyselyyn voit nyt Suomen Radioamatööriliiton jäsenenä valita haluatko loppuvuoden 2022 Radioamatööri-lehden digilehtenä, tavalliseen tapaan paperilehtenä vai haluatko sekä digilehden että paperilehden.

Vastaa kyselyyn tästä linkistä.

Viime vuonna toteutetussa Liiton jäsenetuihin liittyvässä kyselyssä 37 % Liiton jäsenistä esitti toiveen Radioamatööri-lehden digiversiosta. Radioamatööri-lehti on paitsi tärkeä jäsenetu, myös Liiton suurimpia kustannuksia. Vaikka lehden jutut syntyvät vapaaehtoisin voimin, on erityisesti lehden painaminen ja postitus yksi suurimmista yksittäisistä kustannuksista SRAL:n budjetissa. Tämän päivän maailmassa mahdollisuus digilehteen on perusteltua myös ympäristösyillä, sillä paperilehden toimittaminen sellaiselle, joka ei sitä halua, on sekä rahan että ympäristön tuhlaamista.

Radioamatööri-lehden painettu versio lähetetään normaalisti kaikille niille jäsenille, jotka eivät ilmaise haluaan digilehteä kohtaan.

Digilehti tullaan lähettämään jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Voit halutessasi ilmoittaa samalla lomakkeella myös sähköpostiosoitteesi jäsenrekisteriä varten.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media