YOTA Summer Camp Unkarissa – Tule mukaan!

Youngsters On The Air-leiri järjestetään tänä vuonna Győrin kaupungissa Unkarissa 5.-12.8.2023. Leirin teemana on “Train The Trainer”, kuten parina aiempanakin vuonna. Leirillä pääsee tutustumaan eri kansallisuuksiin eri radioamatööri-aiheisten aktiviteettien parissa. 

Suomen tiimiin mahtuu 2-3 sellaista 15-25-vuotiasta SRAL:n nuorisojäsentä, jotka eivät ole olleet YOTA-leirillä aikaisemmin. Radioamatööritutkinto ei ole välttämätön. Jos haluaisit lähteä mukaan, ilmoita kiinnostuksestasi nuoriso@nullsral.fi. Lisätietoja voit kysellä myös Anulta OH6ME, oh6me@nullsral.fi.

Leiriin voit tutustua osoitteessa www.ham-yota.com/yota-hungary-2023/  

Käy katsomassa edellisen YOTA leirin tunnelmia blogistamme!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media