TAAS LIEHUU POHJOLAN LIPUT — SUOMEN LIPPU KORKEIMMALLA?

SCANDINAVIAN ACTIVITY CONTEST IS BACK.

SYYSKUUN 16-17 CW-OSA LOKAKUUN 15-15 SSB-OSA

Vuoden tauon jälkeen SAC kilpailu on taas takaisin kontestikalenterissa. Varmistakaamme mukanaolollamme, että SAC eräänä parhaana regionaalisena kilpailuna palaa sille tasolle, jossa se oli ennen 2022 taukoa. Asiaa on pyritty varmistamaan joillakin lisäyksillä sääntöihin ja voimakkaalla ennakkomarkkinoinnilla. Tavoitteena on saada sadan (100!) DXCC-maan edustajat mukaan tähän kusoralliin. Osallistu sinäkin markkinointiin lähettämällä SAC kilpailusta muistutus parhaille kusokavereillesi.

Miksi SAC on meille tärkeä? Se on suomalaisten (OH2YV ja OH2XK) perustama – siis pitäkäämme hyvää huolta omastamme. SAC on monipuolinen, tarjoten kaikentasoisille workkijoille sopivin luokka oman mielihalunsa tyydyttämiseen omien taitojensa puitteissa. Tämä kusoilun alkutaipaleelle tai vaikka muskelinhelistelyyn pohjoismaisella tasolla. SAC on myös hyvä testiajo kokeilla aseman toimintaa ajatellen myöhemmän syksyn CQWW kilpailuja. SAC on ainut paikallinen kilpailu jossa olet metsästyksen kohteena ja saat kokea pileupin huumaa.

Edelliseen SAC:n (2021) osallistui 198 OH asemaa. Ruotsilla 173. Siis meitä oli 25 enemmän. Kokonaistulos Suomi 28 miljoonaa, Ruotsi 18 miljoonaa, kertoo, että tulostaso Suomesta oli merkittävästi korkeampi. Pyrkikäämme samalle tasolla tai jopa parempaan nyt tulevassa 2023 koitoksessa.

https://www.sactest.net/blog/result/sac_cup.php

Reserviähän porukassamme on ja siitä esimerkkinä 2011 käyty ”SAC-Ilmaveivi”, jolloin OH-joukoissa oli 408 osallistujaa.

https://www.sactest.net/blog/result/sac_cup.php?year=2011

SAC:n perustajien tunnuslause on nytkin voimassa: ”Mies talosta ja kaksi parhaasta” (*)

(*) SAC:n perustamisen aikoina (1958) miehet hoitivat SAC taistelut. Nyt 2023 varmaan Anne, OH2YL johtaa YL SAC joukkoja?


SAC:n 2023 säännöt tämän linkin takana. https://www.sactest.net/blog/rules/

Martti, OH2BH

yo. englanninkielisen kortin voit välittää eteenpäin lähettämällä tämän linkin ystävällesi https://www.sral.fi/wp-content/uploads/2023/08/SAC-EN-2_web-2048×1395.jpg

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media