SRAL:n etäasemalla OH3N uusi, nopea valokuituyhteys – pyydä omat tunnukset aseman käyttöön!

SRAL:n etäasemalla OH3N on otettu käyttöön valokuituyhteys, joka takaa huomattavasti pienemmän viiveen (latenssin) etäaseman käytössä. Etäaseman käyttö on sujuvampaa pienemmällä nettiyhteydestä johtuvalla viiveellä, sillä se pienentää suoraan aseman vastaanoton ja lähetyksen viivettä etäkäytössä. Valokuidulla toimiva Internet-yhteys on myös nopeampi ja toimii luotettavammin verrattuna aiemmin käytössä olleeseen mobiiliverkkoyhteyteen.

Mikä on etäasema ja miten sitä käytetään?

Haluaisitko pitää radioamatööriyhteyksiä, mutta sinulla ei ole radioamatööriasemaa? Suomen Radioamatööriliiton jäsenenä saat käyttöösi nettiselaimen kautta etäkäytettävän asemalaitteiston. Lue tarkemmat tiedot etäaseman käytöstä Etäasemat-sivulta.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media