PERUTTU! – YOTA-leiri Kroatiassa elokuussa /YOTA-läger i Kroatien i augusti

Valitettavasti tapahtuma on peruttu tältä vuodelta koronapandemian vuoksi.
———————————————————–
Jo kymmenes Youngsters On The Air-leiri järjestetään tänä vuonna Karlovacin kaupungissa Kroatiassa 8.-15.8.2020. Leirin teemana on “Train The Trainer”, kuten parina aiempanakin vuonna. Viikkoon mahtuu mm. vierailu 9A1A-asemalle, elektroniikkarakentelua sekä vierailut pääkaupunkiin ja rannikolle.
Suomen tiimiin mahtuu 2-3 sellaista 15-25-vuotiasta SRAL:n nuorisojäsentä, jotka eivät ole olleet YOTA-leirillä aikaisemmin. Radioamatööritutkinto ei ole välttämätön. Jos haluaisit lähteä mukaan, ilmoita kiinnostuksestasi Katille OH2FKX omakutsuosoitteeseen.
Tässä vaiheessa lisätietoa löytyy IARUn kutsusta sekä ham-yota.com.
Käy katsomassa viime kesän leirin tunnelmia blogistamme!


Det tionde Youngsters On The Air-lägret anordnas i år i staden Karlovac i Kroatien 8-15.8 2020. Temat för lägret är “Train The Trainer”, så som under de två senaste åren.  Under veckan besöks 9A1A-stationen, byggs elektronik och görs besök till huvudstaden och kusten.
I Finlands team finns plats för 2-3 ungdomsmedlemmar i SRAL i åldern 15-25 år, som inte tidigare deltagit i YOTA-läger. Radioamatörexamen krävs inte. Om du vill delta, meddela Kati OH2FKX via egetanropsadressen.
I det här skedet finns tilläggsinformation i IARUs inbjudan och på ham-yota.com.

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media