POLAR-leiri PERUTTU – korvaavaa ohjelmaa tulossa /POLAR-lägret inställt – ersättande program anordnas

Hei kaikki!
Valitettavasti joudumme perumaan lokakuulle suunnitellun POLAR-leirin. Olemme tulleet järjestäjätiimissä päätökseen, että nykyisessä tilanteessa, jossa Etelä-Suomen koronatartunnat ovat vahvassa nousussa, ei ole terveyden kannalta järkevää tai vastuullista järjestää useamman kymmenen henkilön leiriä. 
Vaikka leiri on peruttu kannattaa silti laittaa kalenteriin leirilauantai, 17.10., jolloin nuorisotiimi järjestää korvaavaa ohjelmaa sisältäen netissä tapahtuvan Zoom-tapaamisen, JOTA-JOTI -ohjelmaa, skedin sekä leikkimielisen nuorisokontestin, jossa aseman koolla ei ole väliä! Varatkaa siis kalenteriin lauantai 17.10.. Lisätietoja päivän kulusta ja ohjelmasta myöhemmin tällä sivulla! 
Terv. Nuorisotiimi


Hej alla!
Tyvärr blir vi tvungna att inhibera POLAR-lägret i oktober. Vi har inom arrangörsteamet beslutat att det i nuvarande läge, då coronafallen ökar snabbt i södra Finland, inte av hälsoskäl är klokt och ansvarsfullt att arrangera ett läger för tiotals personer.
Trots att lägret inhiberas lönar det sig att notera lördag 17.10 i kalendern. Ungdomsteamet anordnar då ersättande program som innefattar ett webbmöte via Zoom, JOTA/JOTI-program, sked och en lekfull ungdomscontest, där stationes storlek inte spelar någon roll! Reservera alltså 17.10 i kalendern. Ytterligare information om programmet kommer senare på den här sidan!
Hälsningar
Ungdomsteamet

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media