SRAL Toiminta

Liiton Syyspäivät 2020 Riihimäellä 14.11. /Förbundets Höstdagar 2020 i Riihimäki 14.11

Image by pixabay.com: Shirley810-9355

 

SRAL:n Syyspäivät 2020 pidetään Riihimäellä lauantaina 14.11.2020. Tilaisuuden järjestävät Riihimäen Kolmoset ry, OH3AD. Paikkana on aiemmilta vuosilta poiketen Hämeen ammattikorkeakoulun tilat (Riihimäen kampus). Rakennuksen osoite on Kaartokatu 2, Riihimäki.

Syyspäivien yhteydessä pidetään liiton sääntömääräinen syyskokous.

Esitelmissä keskitytään tällä kertaa remote- asemien eri alustojen ja toteutustapojen esittelyyn ja netin ja routerien mystisiin lyhenteisiin. Mukana tuttuun tyyliin ilmainen kirpputori ja tavara-arpajaiset. Tilaisuuden aikana on myynnissä kahvia, muita virvokkeita sekä kevyttä lounasta ja sään salliessa myös grilli on kuumana.

Lisää informaatiota tulossa myöhemmin tälle sivulle, seuraavaan Vipuseen ja oh3ad.fi sivuille.

Tervetuloa, toivottaa OH3AD!


SRAL:s Höstdagar hålls i Riihimäki lördag 14.11.2020. Som arrangör står Riihimäen Kolmoset ry, OH3AD. Avvikande från tidigare år hålls mötet i Hämeen ammattikorkeakoulus utrymmen (Riihimäki campus), Kaartokatu 2, Riihimäki.

I samband med höstdagarna hålls förbundets stadgeenliga höstmöte.

I föredragen presenteras denna gång olika plattformer och lösningar för remotestationer och de mystiska förkortningarna för nät och routers. Som tidigare gånger finns gratis lopptorg och lotteri. Under dagen säljs kaffe och andra drycker och lätt lunch. Om vädret tillåter är grillen varm.

Mera information senare på denna sida, i RA-tidningen och på sidan oh3ad.fi .

OH3AD hälsar välkommen!