Suomen Radioamatööriliiton toimiston tiedote 38/2020, 21.11.2020

Bulletiinitaajuudet ovat 3685 kHz ja 7070 kHz.
Bulletiinitaajuudet.

Tämä bulletiini luetaan lauantaina 21.11. klo 15.00 Suomen aikaa kelien mukaan taajuuksilla 3685 ja 7070 kHz. Bulletiini luetaan Lapualta tunnuksella OH6SRAL.
 
SISÄLTÖ
* Liiton Syyspäivät  ja syyskokous pidettiin 14.11. *
* Puheenjohtaja- ja hallitusvaalien 2020 tulokset *
* Syyskokouksessa myönnettiin kaksi hopeista ansiomerkkiä ja useita tunnustuspalkintoja
* Juhlavuoden kesäleiri Tammelassa *
* RA-lehden kirjoituskutsu *
* Toimisto tiedottaa *
* Silent key *
* Itsenäisyyspäivän tapahtumia *
* Kilpailu-uutisia *
* Seuraava bulletiini *
 
* Liiton Syyspäivät  ja syyskokous pidettiin 14.11. *
Liiton Syyspäivät ja syyskokous pidettiin 14.11. Riihimäellä. Syyspäivien järjestäjänä toimivat Riihimäen Kolmoset ry, OH3AD. Paikalla kävi 70 vierailijaa. Liiton Nuorisotiimi järjesti Syyspäivien livestriimauksen. Syyspäivien ja syyskokouksen tallenne on katsottavissa Liiton Youtube-kanavalla.
 
* Puheenjohtaja- ja hallitusvaalien 2020 tulokset *
Liiton syyskokouksessa valittiin Jorma Saloranta, OH2KI, Liiton hallituksen puheenjohtajaksi kahden vuoden kaudeksi (2021-2022). Liiton hallituksen jäseniksi valittiin kolmen vuoden kaudeksi (2021-2023) Dimi Doukas OH2DD ja Jari Kekki OH2EXE. Äänestäjiä oli yhteensä 822 henkilöä, joista sähköisissä vaaleissa äänesti 810 ja syyskokouspaikalla 12 henkilöä. Vaalien äänestysprosentti oli 24,9%.
Lisätietoja vaaleista liiton nettisivuilla.
 
* Syyskokouksessa myönnettiin kaksi hopeista ansiomerkkiä ja useita tunnustuspalkintoja *

Merja Koivaara, OH1EG, ja Arto Liimatta, OH1KW, palkittiin syyskokouksessa liiton hopeisella ansiomerkillä. Kokouksessa jaettiin tunnustuspalkinnot seuraaville: Erik Finskas OH2LAK (Lindellin palkinto), Timo Patana OH6NVG (Lindellin palkinto), Tiiti Kellomäki OH3HNY (Arvo Laron palkinto), Vilho Manninen (Koposen palkinto), Kim Östman OH6KZP (Kilpailutoiminnan erikoispalkinto) ja Pekka Ketonen OH1TV (Koulutustoiminnan erikoispalkinto). Onnittelut kaikille palkituille!
Palkintopuheet ovat luettavissa liiton nettisivuilla.
 
* Juhlavuoden kesäleiri Tammelassa *
Juhlavuoden kesäleiri järjestetään Eerikkilän Urheiluopistolla Tammelassa heinäkuussa 2021. Leirin järjestävät Riihimäen Kolmoset ry, OH3AD. Asiasta tiedotetaan lisää myöhemmin. Tervetuloa leirille!
 
* RA-lehden kirjoituskutsu *
SRAL ry täyttää sata vuotta ensi vuonna. Radioamatööri-lehti pyrkii julkaisemaan ensi vuoden joka numerossa juhlavuoden teemaan liittyviä kirjoituksia. Aihe voi liittyä henkilöön, tapahtumaan, asiaan tai johonkin merkkipaaluun tai käännekohtaan Liiton historiassa.
Kirjoitukset, kuvat ja muun materiaalin voi lähettää osoitteeseen ra-lehti ät sral.fi. Lisätietoja samasta osoitteesta. Nettisivuilta www.sral.fi/tilaa-radioamatoorilehti löytyvät yleiset kirjoitus-ja kuvausohjeet.
 
* Toimisto tiedottaa *
Muistathan tilata E-laskun tulevia jäsenmaksuja varten
Lisätietoja e-laskun tilaamisesta löytyy omasta pankista. Jos tarvitset tämän vuoden jäsenlaskutietoja e-laskun rekisteröintiin, tiedot voi pyytää liiton toimistosta.
 
* Silent key *
Toimiston tietoon on tullut amatööriveljiemme Juhani Oravan, OH2JLG, ja Samu Huuskan, OH3HDK, poismeno. Kunnioitamme Juhanin ja Samun muistoa hetken hiljaisuudella.
 
 
* Itsenäisyyspäivän tapahtumia *
Perinneradiotapahtuma PRT31
Perinneradiotapahtuma PRT31 vietetään 6.12.2020. Kyseessä ei ole kilpailu, vaan kunnioitus vanhoja, yli 40 vuotiaita veteraaniradioita ja ja niitä käyttäneitä radioveteraaneja kohtaan. Tapahtuma on vapaamuotoinen ilman johtoasemaa.
Lisätietoja viimeisimmästä Vipusesta.
OI-aktiviteettipäivä
Sotilasradioamatööriasemat aktivoituvat OI-kutsumerkeillä itsenäisyyspäivänä 6.12.2020.
Kuutosten Cup
Kuutosten kuudennen päivän cup järjestetään itsenäisyyspäivänä. Tervetuloa mukaan! Järjestäjänä OH6AD. Lisätietoja Liiton nettisivuilla.
 
* Kilpailu-uutisia *
Tänä viikonloppuna kilpaillaan LZ DX Contest.
Ensi viikolla kilpaillaan tiistaina NAC 2,3 GHz + up.
Ensi viikonloppuna kilpaillaan CQ WW DX Contest, CW.
 
* Seuraava bulletiini *
Seuraava bulletiini luetaan viikon kuluttua lauantaina 28.11. kello 15.00 Suomen aikaa kelien mukaan taajuuksilla 3685 ja 7070 kHz. Bulletiini luetaan Turusta tunnuksella OH1T.
 
Toimittaja/ Bulletiininikkari: Ronja Iso-Heiko

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media