Heinäkuu alkaa 2.7.2021 puolivälipailapilla

Liiton juhlavuosi on pian puolessavälissä, joten SRAL 100 -toimikunta järjestää leikkimielisen puolivälipailapin. Toimikunta tulee ääneen liiton juhlakutsulla OH100SRAL perjantaina 2.7. iltakuuden kieppeillä. Kotimaan kusoihin keskittyvässä tapahtumassa on tarkoitus workkia ainakin 160 ja 80 metrillä. Jos juhlakutsu puuttuu vielä lokistasi, nyt on mahdollisuus saada se workittua tai tule muuten vain juttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Tulkaa myös kaikki kuuntelija-amatöörit mukaan. Pian alkaa puolen vuoden loppusuora kerätä sata OH-asemaa SRAL 100 -työskentelytodisteeseen. Olethan huomannut, että myös kuuntelijat voivat hakea todistetta. Jos olet radioamatööri, mutta saanut jo sata OH-asemaa workittua, voit seuraavaksi kuunnella sata.

Jos haluat pitää oman pailapin ja workkia OH100SRAL-kutsulla, vielä on yli puoli vuotta aikaa varata itselle oma työskentelyvuoro.

Aktivoidaan bandeja ja tavataan puolivälipailapissa 2.7.2021.

SRAL 100 -sivulle

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media