YOTA Summer Camp Kroatiassa

Jo kymmenes Youngsters On The Air-leiri järjestetään tänä vuonna Karlovacin kaupungissa Kroatiassa 6.-13.8.2022. Leirin teemana on “Train The Trainer”, kuten parina aiempanakin vuonna. Viikkoon mahtuu mm. vierailu 9A1A-asemalle, elektroniikkarakentelua sekä vierailut pääkaupunkiin ja rannikolle.

Suomen tiimiin mahtuu 2-3 sellaista 15-25-vuotiasta SRAL:n nuorisojäsentä, jotka eivät ole olleet YOTA-leirillä aikaisemmin. Radioamatööritutkinto ei ole välttämätön. Jos haluaisit lähteä mukaan, ilmoita kiinnostuksestasi Vilmalle OH2VT, oh2vt@nullsral.fi.

Leiriin voit tutustua osoitteessa www.ham-yota.com/yota-summer-camp-croatia-2022/ sekä sähköpostitse osoitteessa nuoriso@nullsral.fi.Käy katsomassa edellisen YOTA leirin tunnelmia blogistamme!

Jaa sosiaalisessa mediassa / Share in social media